Gift

 TEMPAH CS4 SEKARANG
DAN DAPATKAN PERCUMA  
ENERGY POWER RING !! .. 
Berharga RM25 sekeping

APA KATA DR PAKAR SAKIT TUAN ??

Penambat Ereksi KANDA
DIREKA DAN DISYORKAN OLEH DR ISMAIL THAMBI SENDIRI
SETELAH DIBUAT KAJIAN SELAMA 3 TAHUN
DISARUNGKAN DI PANGKAL ZAKAR APABILA TEGANG
UNTUK MELAMBATKAN
EJAKULASI DAN MENGEKALKAN EREKSI
 

  • Terdapat sebilangan besar lelaki yang cepat tewas ketika bersama pasangan dan ini membosankan kedua-dua pihak apabila mereka tidak dapat kecapi nikmat hubungan keintiman seksual. 
  • Berbagai cara akan diperlakukan suami dan kebanyakkan kalinya tidak berjaya. Selain dari meningkatkan kepadatan ereksi dengan mengemut (mencengkam otot lantai pelvis atau otot lubang najis dan lubang kencing) dan bergerak secara terkawal sambil menahan rangsangan yang sedang dinikmati. Ada kalanya berjaya dan ada kalanya gagal. Kini dengan alat penambat ereksi KANDA yang direka oleh Dr.Ismail Tambi dapat menambat ereksi dan membikinkan ereksi padat selain meningkatkan daya untuk melewatkan ejakulasi. 
  • Alat ini diperbuat dari getah asli Malaysia dan telah di Paten untuk tujuan pemantapan ereksi dan melewatkan ejakulasi. Kajian yang telah dilakukan 3 tahun dahulu dengan prototype lama menunjukkan yang lelaki yang cepat tewas dapat melewatkan ejakulasi ketahap yang selesa untuk kedua-dua pasangan.  
  • Alat ini tidak memberi apa-apa kesan negatif.. Alat ini ada dalam pasaran Antarabangsa dan kini ada dijual dilaman ini. Getah ini tidak menghalang hubungan seksual dan tidak menggangu anggota sulit perempuan

Bukan itu sahaja..
ANDA juga akan mendapat bukan 
TETAPI 11 EBOOK 
(Bernilai RM100) secara PERCUMA

antaranya...
Sebelum promosi ini tamat, TEMPAH SEGERA!!