QnA

ANDA TANYA KAMI JAWAB

      Q. Cs4 RM130 MAHALNYA... BOLEH DISKAUN LAGI?
 • Tuan pernah beli supplement yang lain? RM130 dikira harga sangat berpatutan sebab 1 kotak ada 12 sachet yang boleh tahan selama satu bulan.
 • Cs4 diperbuat dari bahan herba terpilih iaitu cordeyceps yang sememangnya mahal dan sukar didapati. Harga Asal Cs4 RM190 & harga promosi kami RM130 pada bulan ini. Kami tidak berjanji Harga Promosi akan di teruskan atau tidak pada bulan hadapan.

     Q. SAYA RASA SAKIT KEPALA SELEPAS MAKAN 
          Cs4? KENAPA?
 • Tuan, jangan risau. Majoriti pengguna tidak mempunya masalah pening atau sakit kepala. Ianya cuma terjadi kepada segelintir pengguna. Ini adalah tindakbalas semulajadi untuk proses pemulihan atau dipanggil healing crisis.
 • Maksudnya badan memberi isyarat dan dalam proses memperbaiki masalah kesihatan tuan. Tuan cuma perlu minum banyak air putih dan bertenang.Teruskan pengambilan secara konsisten. Lepas sachet ke 3 atau 4 sakit akan berkurangan dan InsyaAllah tuan akan rasa perbezaannya.
      Q. ADAKAH IANYA BERKESAN?
 • Hampir 100% pelanggan Cs4 kami yang mencuba memberikan feedback dan testimoni yang sangat positif. Kebanyakan daripada mereka sangat berpuas hati dan repeat order. Ini kerana Cs4 bukan sahaja ubat kuat untuk lelaki malahan ia berfungsi sebagai supplement untuk kesihatan tubuh badan dan mengubati prostat lelaki.
         Q. BERAPA LAMA KESAN PENGAMBILAN Cs4?
 • Kesan bergantung kepada individu dan tahap masalah yang dihadapinya. Ada sesetengah pengguna yang merasa kesannya hanya dalam masa 5 minit sahaja dan ada juga sehingga 1-3 hari. Dengan pengambilan Cs4 secara konsisten, serta mengikut cara pemakanan yang betul, ia akan menunjukkan konsisten, serta mengikut cara pemakanan yang betul, ia akan menunjukkan hasil dengan cepat tanpa sebarang masalah.

      Q. ADAKAH KESANNYA KEKAL?
 • In sha Allah ianya akan kekal. Ia bergantung juga pada tindakbalas badan seseorang. Ada yang cepat ada yang lambat. Ada yang bila makan je jadi, bila tak makan tak jadi. Ada yang tak jadi. Namun, pengambilan Cs4 secara berterusan akan memastikan lagi tahap kecergasan anda sentiasa berada pada tahap yang optimum.

     Q. CARA PENGAMBILANNYA?
 • Cs4 adalah sejenis campuran herba terpilih berbentuk serbuk.Ia dipaketkan dalam bentuk sachet. Tuangkan 1 sachet di bawah lidah anda dan kemam sekurang-kurangnya 1 minit. Lagi lama lagi bagus. Paling lama 4 minit. Kemudian telan dan minum segelas air masak.

     Q. KENAPA LETAK BAWAH LIDAH?
 • Bawah lidah ada saraf terus ke jantung. Tambahan - baik untuk oksigen ke jantung. Kalau letak atas lidah rasa sedikit kelat berperisa epal.
      Q. BILAKAH MASA YG SESUAI PENGAMBILAN Cs4?
 • Cs4 sesuai di makan di waktu malam satu jam sebelum bersama pasangaan.Cs4 juga Sesuai dimakan di waktu pagi. Selepas makan, sebab Cs4 ini guna banyak tenaga. Jangan makan masa perut kosong.

     Q. ADA PANTANG LARANG?
 • Tiada pantang larang untuk Cs4. Cuma kena kurangkan minuman berkafien seperti kopi, teh dan nescafe semasa pengambilan Cs4. Jika Tuan ada mengambil ubat-ubatan lain sila jarakkan dalam masa tiga jam..

     Q. ADA KESAN SAMPINGAN?
 • Tiada kesan sampingan. Tapi, sebagaimana yang kita sedia maklum, sesuatu produk yang berkesan dalam merawat penyakit akan ada kesan pemulihan (healing crisis) yang berlaku sementara sebelum masalah utama penyakit tersebut dirawat.
 • Sama seperti Cs4, kesannya dapat dilihat lebih cepat umpama ia mengimbas penyakit-penyakit yang kadang-kadang kita sendiri tidak tahu kita menghidapinya.
 • Antara kesan-kesan postitif lazim yang terus dapat dirasai setelah mengamalkan Cs4 ialah:
 1. - Tidur menjadi lebih lena.
 2. - Tidur beberapa jam tapi terasa segar apabila terjaga.
 3. - Pembuangan air besar, kecil dan angin menjadi lebih lawas.
 4. - Badan terasa segar dan tidak mudah terasa penat.
 5. - Badan mudah berpeluh bukti pembuangan toksin menjadi aktif.
 6. - Hubungan suami isteri menjadi lebih kerap & memuaskan.
 • Namun, bagi penghidap-penghidap penyakit kronik, kesan-kesan pemulihan yang lebih terasa mungkin berlaku.
 • Sesetengah pengguna akan merasa pening, demam atau lenguh-lenguh badan. Ini adalah tanda-tanda biasa dan anda tidak perlu khuatir kerana keadaan ini mungkin hanya berlaku selama 1 - 2 hari (bergantung pada individu - ada kalanya sekejap, adakalanya lama).
 • Teruskan mengambil Cs4 tanpa menghentikannya apabila berlaku kesan- kesan pemulihan di atas, namun boleh dikurangakan kandungan sachetnya menjadi setengah ataupun ¼ dari sachetnya. Dan apabila anda kembali normal dan tiada sakit lg ketika mengambilnya, makan 1 sachet seperti biasa, anda akan merasa diri anda LUARBIASA & LIARBIASA...
 • ** Pesakit yang sedang menerima rawatan doktor, jangan tinggalkan ubat doktor secara mengejut semasa mengambil produk ini terutama bagi pesakit darah tinggi, jantung dan kencing manis. Jarakkan pengambilan ubat doctor dan Cs4, 3 – 4 jam sebelum pengambilan Cs4 atau selepas pengambilan Cs4.

      Q. BOLEH KEKAL PANJANG DAN BESAR KE?
 • Boleh. Anda akan nampak perubahan besar selepas 3 bulan pengambilan Cs4.